Thursday , 25 June 2026

Πότε κάνει… πρεμιέρα το «καλάθι των Χριστουγέννων» – Τί θα περιλαμβάνει – Έπεται και «καλάθι του «Άγιου Βασίλη»

Γαλοπούλα, μοσχάρι, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, βασιλόπιτα και γλυκίσματα όπως σοκολατοειδή και άλλα είδη, θα περιλαμβάνει το «καλάθι των Χριστουγέννων», το οποίο αναμένεται να επαναφέρει και φέτος στην αγορά το υπουργείο Ανάπτυξης.

Ο στόχος
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται στα μέσα Δεκεμβρίου να κάνει πρεμιέρα με τρόφιμα που συνήθως περιλαμβάνει το εορταστικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Στόχος του υπουργείου Ανάπτυξης είναι να συγκρατηθούν οι τιμές σε καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Η αναλυτική λίστα με τα προϊόντα που θα περιλαμβάνει το «καλάθι των Χριστουγέννων» θα ανακοινωθεί έως τα μέσα Δεκεμβρίου, καθώς στόχος είναι η ισχύς του να ξεκινήσει από την Τέταρτη 12 Δεκεμβρίου και να διαρκέσει έως τις 3 Ιανουαρίου. Όπως και πέρυσι στο καλάθι υποχρεωτικά θα συμμετέχουν όλα τα σούπερ μάρκετ με τζίρο άνω των 90 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις και για το «καλάθι του Άγιου Βασίλη» που θα περιλαμβάνει παιχνίδια για τα μικρά παιδιά.

Check Also

Βενεζουέλα: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η χώρα μετά τους ισχυρούς σεισμούς 7,2 και 7,5 Ρίχτερ – Κατέρρευσαν κτίρια, αγωνία για τον αριθμό των θυμάτων, τραυματιών κι εγκλωβισμένων

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, 32 άνθρωποι είναι νεκροί, και 700 τραυματίες μετά τους δύο …