Thursday , 3 September 2026

Ασφαλτοστρώσεων συνέχεια στην ε.ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανίων – Με «χαμηλές» ταχύτητες η κίνηση προς Χαλκιδική

Ολοκληρώνονται μεθαύριο Παρασκευή 31 Ιανουαρίου οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών. Οι οδηγοί κινούνται και σήμερα με «χαμηλές» ταχύτητες καθώς από τις 07.00 το πρωί πραγματοποιούνται τα έργα από συνεργεία της διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασίες ασφαλτόστρωσης στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών με κατεύθυνση προς τα Νέα Μουδανιά, από τη Χ.Θ. 16+000 έως τη Χ.Θ. 19+300. Ήδη ισχύουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Check Also

ΔΕΘ 2026: Γίνεται 100 χρόνων – Τα εγκαίνια το Σάββατο με πάνω από 1.000 εκθέτες – Τιμώμενη χώρα η Ιαπωνία – Το 2027 ξεκινούν οι εργασίες ανάπλασης

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης γίνεται φέτος 100 χρόνων. Λειτούργησε για πρώτη φορά το 1926, αλλά …