Saturday , 9 May 2026

Το τελωνείο των Κήπων Έβρου θα αποκλείσουν οι αγρότες

Του Γ. Κατσιάνη

Σε 24ωρο αποκλεισμό του τελωνείου των Κήπων Έβρου προχωρούν το Σάββατο 2 Μαΐου, αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αλεξανδρούπολης.

Αφορμή για τη νέα κινητοποίηση αποτελούν τα ανεπίλυτα προβλήματα του κλάδου που έχουν ως αποτέλεσμα να συρρικνώνουν το εισόδημα των παραγωγών.

“Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής μας πήραν την απόφαση: Η ανοχή τελείωσε. Απέναντι στην κοροϊδία, τον εμπαιγμό και την κατάφωρη αδικία που απειλεί την επιβίωσή μας, οι λιγοστοί ακρίτες που παραμένουμε σε αυτόν τον τόπο, σηκώνουμε το ανάστημα μας. Έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και να κρατάμε το κεφάλι ψηλά σε κάθε δυσκολία, και το ίδιο θα πράξουμε και τώρα. Από το να οδηγηθούμε στον οικονομικό αφανισμό αμαχητί, επιλέγουμε τον δρόμο του αγώνα”, τονίζεται, μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι παραγωγοί φέρονται διατεθειμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις, σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα τους,

Check Also

Αιχμηρή απάντηση της Fraport στη Ryanair -«Αβάσιμες και προσχηματικές οι αιτιάσεις της αποχώρησής της από το ‘Μακεδονία’»

Με αιχμές απάντησε η «Fraport Greece» στην ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας Ryanair να διακόψει για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *