Thursday , 5 November 2026

Covid-19: Και τέταρτο θύμα από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι

Ακόμη ένας ηλικιωμένος από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης, όπου μεταδόθηκε ο covid-19 από εργαζόμενο που είχε έρθει σε επαφή με άλλο άτομο που είχε πάει σε συναυλία στη Χαλκιδική, έχασε τη μάχη με τον νέο ιό και είναι το τέταρτο κατά σειρά θύμα της επιδημίας από τους τροφίμους του γηροκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 82χρονο που έπασχε και από υποκείμενο νόσημα, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου», ενώ άλλοι οκτώ συνολικά τρόφιμοι του γηροκομείου διακομίστηκαν σήμερα στο ίδιο νοσοκομείο με covid-19, όπου επίσης νοσηλεύoνται από προηγούμενες ημέρες άλλοι 22 συγκάτοικοί τους.

Check Also

Θεσσαλονίκη: Στους… δρόμους σήμερα μαθητές, φοιτητές κι εκπαιδευτικοί – Τί ώρα το συλλαλητήριο – Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης

Στους… δρόμους δίνουν «ραντεβού» σήμερα μαθητές, φοιτητές κι εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα. Διαμαρτύρονται για …