Wednesday , 13 May 2026

Ε. ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών: «Χαμηλές» ταχύτητες με κλειστές λωρίδες – Σε ποια σημεία – Ποιες ώρες – Γα ποιο λόγο

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι από σήμερα οι οδηγοί που κινούνται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών καθώς συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εκτελούν έργα συντήρησης σε διάφορα σημεία του δρόμου. Συγκεκριμένα:
-Από τις 6.00 σήμερα το πρωί εργασίες συντήρησης και κοπής πρασίνου πραγματοποιούνται στο παράπλευρο οδικό δίκτυο του δρόμου από τη συμβολή με την οδό Βούλγαρη (χ.θ. 6+200) έως τον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Ν. Ρυσίου. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν αύριο Τρίτη 12 Μαΐου. Τα συνεργεία είναι κινητά, και ο αποκλεισμός κάθε τμήματος διαρκεί σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

-Επίσης από σήμερα, Δευτέρα 11 Μαΐου, από τις 6.00 το πρωί έως και την Τετάρτη 13 Μαΐου εκτελούνται εργασίες συντήρησης και κοπής πρασίνου αποκλειστικά επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, από τον Α/Κ Ν. Ρυσίου (χ.θ. 18+850) μέχρι το ύψος του Κ/Κ Κασσανδρείας (χ.θ. 23+650) χωρίς επέμβαση στην κύρια αρτηρία. Τα συνεργεία είναι κινητά και οι αποκλεισμοί των οδικών τμημάτων έχουν μικρή διάρκεια.

-Τέλος έργα τοποθέτησης μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας πραγματοποιούνται από τις 8.30 σήμερα το πρωί στον δρόμο και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Χαλκιδική στο έρεισμα, από τη χ.θ. 25,00 περίπου μέχρι τη χ.θ. 32,00 με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας. Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 15 Μαΐου 2026. Ήδη σε όλες τις περιπτώσεις ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Check Also

«Παραλύει» σήμερα ο δημόσιος τομέας λόγω της απεργίας της ΑΔΕΔΥ – Τί ισχύει για σχολεία, νοσοκομεία – Η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη

Νοσοκομειακοί γιατροί, εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι σε δήμους, εφορίες και δημόσιες υπηρεσίες με το σύνθημα «Λεφτά για …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *