Sunday , 16 August 2026

Η Olympia Electronics Α.Ε. πήγε Καζαμπλάνκα

Του Γ.Κατσιάνη

Στο ρυθμό της εξωστρέφειας κινείται η κορυφαία ελληνική εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων, Olympia Electronics Α.Ε..

Αυτή την φορά συμμετείχε για πρώτη φορά στην διεθνή έκθεση PREVENTICA 2025, που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο Foire Internationale, στην Kαζαμπλάνκα του Μαρόκου.

Η θεματική της έκθεσης επικεντρώθηκε στη  συνολική ασφάλεια, στη διαχείριση κινδύνων και στην υγεία και ασφάλεια στην εργασία.

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Olympia Electronics, Παντελής Αντάρ  και ο Assistant Export Manager, Νικόλαος Αντάρ – Μαυρίδης παρουσίασαν τις βασικές κατηγορίες των προϊόντων (φωτισμός ασφαλείας, πυρανίχνευση, συναγερμός, ανίχνευση αερίων, θερμοστάτες) και πολλά από τα νέα  προϊόντα, όπως το ACCES FLEXPRO (για ξενοδοχεία και χώρους φιλοξενίας), το  νέο σύστημα κλήσης άμεσης ανάγκης για WC ΑΜΕΑ, πολλά νέα φωτιστικά και τους νέους ανιχνευτές της εταιρείας.

“Στόχος της εταιρείας  με την συμμετοχή της  ήταν η ενίσχυση της θέσης της στην αγορά, η διεύρυνση του μεριδίου και του κύκλου πωλήσεων και η γνωριμία με νέους συνεργάτες από τις χώρες της  βόρειας Αφρικής”, τονίζεται, μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.

Check Also

Τί γιορτάζουμε τον Δεκαπενταύγουστο – Γιατί είναι γιορτή χαράς κι όχι πένθιμη μέρα

Η Κοίμηση της Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης και γιορτάζεται κάθε …