Του Γ.Κατσιάνη
Αποφάσισε να εγκαταλείψει την μαγειρική για να ασχοληθεί με το επιχειρείν.
Ο λόγος για τον Βασίλη Παπάγγελο (φωτογραφία), ο οποίος παράγει προϊόντα της ασιατικής κουζίνας, όπως το Miso και το Shoyu στο εργαστήριο που λειτουργεί στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.
“Υπάρχει ένα κενό στην αγορά γιατί είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια που ασχολείται με το συγκριμένο αντικείμενο”, δήλωσε ο κ. Παπάγγελος στην εκπομπή “Έξυπνη Οικονομία” της TV100.
Ο ιδρυτής της Umami Fermentation Art τονίζει ότι τα βιολογικά προϊόντα που παράγει “εγγυώνται την μακροζωία” ενώ αναφέρεται και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα βήματα της εταιρείας.
Όλη η συνέντευξη του κ. Παπάγγελου θα μεταδοθεί σήμερα, Τρίτη στις δύο το μεσημέρι στην TV100.