Wednesday , 1 May 2024

Umami Fermentation Art: Βιολογικά προϊόντα της ασιατικής κουζίνας που παράγονται στη Θεσσαλονίκη!

Του Γ.Κατσιάνη

Αποφάσισε να εγκαταλείψει την μαγειρική για να ασχοληθεί με το επιχειρείν.

Ο λόγος για τον Βασίλη Παπάγγελο (φωτογραφία), ο οποίος παράγει προϊόντα της ασιατικής κουζίνας, όπως το Miso και το Shoyu στο εργαστήριο που λειτουργεί στη Σίνδο Θεσσαλονίκης.

“Υπάρχει ένα κενό στην αγορά γιατί είμαι ο μοναδικός στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια που ασχολείται με το συγκριμένο αντικείμενο”, δήλωσε ο κ. Παπάγγελος στην εκπομπή “Έξυπνη Οικονομία” της TV100.

Ο ιδρυτής της Umami Fermentation Art τονίζει ότι τα βιολογικά προϊόντα που παράγει “εγγυώνται την μακροζωία” ενώ αναφέρεται και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα βήματα της εταιρείας.

Όλη η συνέντευξη του κ. Παπάγγελου θα μεταδοθεί σήμερα, Τρίτη στις δύο το μεσημέρι στην TV100.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *