Το σημερινό περιστατικό με τη φωτιά που ξέσπασε στις 7.00 το πρωί σε αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ στην περιοχή της Σίνδου στη Θεσσαλονίκη «πυροδότησε» και την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να ζητήσει τις παραιτήσεις από τις θέσεις του διευθύνοντος συμβούλου και του προέδρου του ΟΣΕΘ του Γιάννη Τόσκα και του Γιάννη Καλογερούδη.
Η απόφαση
Η απόφαση της καρατόμησής τους ελήφθη από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών Κωνσταντίνο Κυρανάκη και, σύμφωνα με πληροφορίες, ευθυγραμμίζεται με τις οδηγίες του πρωθυπουργού για μηδενική ανοχή σε επιτελικά σφάλματα ή αδυναμίες. Η ηγεσία του υπουργείου θεωρεί ότι οι επικεφαλής του Οργανισμού δεν ενήργησαν άμεσα και δεν πήραν έγκαιρα τα απαιτούμενα μέτρα μετά τα διαδοχικά περιστατικά με τα αναφλεγόμενα αστικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη.
Σήμερα το πρωί
Συναγερμός σήμανε νωρίς σήμερα το πρωί, Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου, όταν σε αστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ με δρομολόγιο προς Μάλγαρα ξέσπασε φωτιά στην περιοχή της Σίνδου. Το λεωφορείο κινούνταν στην έξοδο Κ20, κοντά στο ΔΙΠΑΕ. Ευτυχώς, οι τρεις επιβάτες και ο οδηγός του λεωφορείου κατάφεραν να βγουν άμεσα και δεν τραυματίστηκε κανείς.
Thesseconomy Οικονομία – Επιχειρείν
