Thursday , 5 November 2026

“Ιερό” σοκ και στο Αγρίνιο: 49χρονος ιερέας συνελήφθη για παιδική πορνογραφία – Κατηγορείται και για ασέλγεια σε ανήλικες

Και δεύτερη σοκαριστική είδηση με “πρωταγωνιστή” και πάλι ιερέα έρχεται στο φως, σε λιγότερες από 24 ώρες από την χθεσινή πρωτοφανή επίθεση ιερέα με βιτριόλι σε Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη.

Αυτή τη φορά πρόκειται για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, με κατηγορούμενο 49χρονο ιερέα στο Αγρίνιο που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου καθώς στον υπολογιστή του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό 9φωτογραφίες) ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν προηγηθεί σοβαρότατες καταγγελίες εις βάρος του ιερέα σε ανήλικα κορίτσια, μεταξύ των οποίων και από ενήλικη πια γυναίκα και συγγενή του (ανηψιά), που τον κατήγγειλε για επανειλημμένη σεξουαλική παρενόχληση της από τα 12 έως τα 14 της, που κινητοποίησαν τις τοπικές αρχές και έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Check Also

Θεσσαλονίκη: Στους… δρόμους σήμερα μαθητές, φοιτητές κι εκπαιδευτικοί – Τί ώρα το συλλαλητήριο – Κλειστοί δρόμοι στο κέντρο της πόλης

Στους… δρόμους δίνουν «ραντεβού» σήμερα μαθητές, φοιτητές κι εκπαιδευτικοί σε όλη τη χώρα. Διαμαρτύρονται για …