Friday , 19 April 2024

Για επιχειρήσεις “στρατιωτικού τύπου” καταγγέλλει το ΠΑΜΕ ο πρόεδρος του ΕΚΘ

Σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπολύει κατά του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ), ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, με αφορμή τα επεισόδια που δημιούργησαν μέλη του, εισβάλλοντας, σπάζοντας την πόρτα της εισόδου, στα γραφεία της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) και διακόπτοντας με βίαιο τρόπο το συνέδριο της στην Ρόδο, από το οποίο θα αναδεικνύονταν και η νέα διοίκηση της Συνομοσπονδίας.

Ο Παναγιώτης Τζαραμπουλίδης χαρακτήρισε “τρομοκρατικές παρεμβάσεις και επιχειρήσεις στρατιωτικού τύπου” τις ενέργειες του ΠΑΜΕ που διέκοψαν το συνέδριο, σε τηλεοπτική του παρέμβαση στο europeone.

Τα επεισόδια σε γνωστό ξενοδοχείο της Ρόδου είχαν ως αποτέλεσμα όπως αναφέρει ο κ. Τσαραμπυλίδης να μεταφερθούν τέσσερα άτομα στο νοσοκομείο τραυματισμένα. “Μπήκαν μέσα στο χώρο άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με το συνέδριο της ΓΣΕΕ, δεν ήταν εκλεγμένοι αντιπρόσωποι και αφού έσπασαν κεφάλια, τραυμάτισαν ανθρώπους σοβαρά και με αυτό τον βάρβαρο τρόπο, το μακρύ χέρι, ο βραχίονας του ΚΚΕ το ΠΑΜΕ, επέλεξε να μην πραγματοποιηθεί το συνέδριο,γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τη δημοκρατία” ανέφερε.

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ υπογράμμισε επίσης πως το ΠΑΜΕ έχει αναγορευτεί από μόνο του σε “ιδιοκτήτη της εργατικής τάξης και κόντρα σε αυτά που επιλέγουν οι εργαζόμενοι, αποφασίζει και διατάζει παραπέμποντας σε άλλες εποχές, ότι νόμος είναι ότι πιστεύει το ΚΚΕ”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *