Thursday , 25 April 2024

Διακοπή κυκλοφορίας στον Περιφερειακό στα ανατολικά από τις 6 μ.μ., λόγω των γυρισμάτων της ταινίας του Μπαντέρας

Κλείνει από τις 6 το απόγευμα σήμερα μέχρι αύριο στις 5 τα ξημερώματα ο Περιφερειακός στο τμήμα από τη συμβολή του με τον ανισόπεδο κόμβο Κ12 (Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Μουδανίων) έως το ύψος της συμβολής του με την οδό Ι. Πρασακάκη (έξοδος Πανοράματος), στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, λόγω των γυρισμάτων της κινηματογραφικής ταινίας με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, Αντόνιο Μπαντέρας, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (ρεύμα προς Χαλκιδική) και στον αμέσως επόμενο κόμβο περί το 1χλμ νότια προς Καλαμαριά / Φοίνικα (οδός Μαρίνου Αντύπα) θα εισέρχονται στο ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων, μέσω της οποίας θα κατευθύνονται προς την οδό Κ. Καραμανλή και ακολούθως στην Περιφερειακή Οδό από τον Α/Κ Τριανδρίας.

Οι οδηγοί παρακαλούνται να καταβάλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων και η τροχαία ζητά την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *