Saturday , 12 September 2026

Διαρρήκτες «χτύπησαν» τα ξημερώματα γνωστό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης

Του Γ. Κατσιάνη

Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκε τα ξημερώματα κεντρικό ζαχαροπλαστείο της Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες, χωρίς να έχουν καλυμμένα τα πρόσωπα τους, εισέβαλλαν στο κατάστημα της λεωφόρου Β. Γεωργίου και αφού άρπαξαν την ταμειακή μηχανή, διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

«Το κατάστημα διαθέτει εσωτερική κάμερα ασφαλείας ενώ το ποσό που απέσπασαν οι διαρρήκτες ήταν μικρό», δήλωσε ο ιδιοκτήτης, Μάριος Παπαδόπουλος.

Να σημειωθεί ότι οι αδίστακτοι δράστες αψήφησαν τον συναγερμό που διαθέτει το κατάστημα καθώς και το γεγονός ότι λίγα δευτερόλεπτα πριν το συμβάν, μια παρέα νεαρών πέρασε έξω από το ζαχαροπλαστείο, χωρίς να αντιληφθεί τίποτα, σύμφωνα με τον κ. Παπαδόπουλο.

Δείτε το βίντεο της διάρρηξης Facebook 

Check Also

Πρόεδρος Εφοριακών: “Οι μισθοί μας είναι καθηλωμένοι από το 2021-Ο νεοπροσλαμβανόμενος στην ΑΑΔΕ λαμβάνει λίγο παραπάνω από τον κατώτατο μισθό”

Του Γ.Κατσιάνη Την δημιουργία Ελεγκτικού Κέντρου στην Ορεστιάδα ή στο Πολύκαστρο Κιλκίς πρότεινε ο πρόεδρος …