Thursday , 28 March 2024

Ματαιώνεται και η KAVALAEXPO 2020

Ματαιώνεται – όπως ήταν αναμενόμενο λόγω covid-19 – η έκθεση “Kavalaexpo 2020“, που είχε προγραμματιστεί για το τετραήμερο 18-21 Σεπτεβρίου, όπως ανακοίνωσε το Επιμελητήριο Καβάλας.

Μετά τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για την μη πραγματοποίηση της ΔΕΘ, και λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα μέτρα για την προστασία από την πανδημία που έχουν ληφθεί από την πολιτεία, όσο και της δυσμενούς πρόβλεψης για την εξέλιξη της διασποράς του COVID-19 τους επόμενους μήνες στη χώρα μας και με κύριο μέλημα την προστασία της υγείας και ασφάλειας όλων μας η φετινή μας “ΚΑVALAEXPO 2020” δεν είναι εφικτή να πραγματοποιηθεί, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

“Με την πεποίθηση ότι θα βγούμε νικητές από την τρέχουσα κρίση ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη δυναμική διοργάνωση. Ευχαριστούμε όλες τις επιχειρήσεις,  οι οποίες για 27 χρόνια, έχουν στηρίξει την Έκθεσή μας και δηλώνουμε ότι, το Επιμελητήριο Καβάλας θα βρει τους τρόπους και τα μέσα να ενισχύσει την εξωστρέφειά και την προβολή τους”, καταλήγει η διοικηση του Επιμελητηρίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *