Saturday , 20 April 2024

Να αρχίσουν αμέσως τα έργα στο Καπάνι ζητά το ΕΕΘ

Να αρχίσουν αμέσως τα έργα στο Καπάνι ζητά το Επαγγεματικό Επιμεητήριο Θεσσαλονικης, σχολιάζοντας το “καμπανάκι” του ΕΦΕΤ για το περιβάλλον διάθεσης των προίόντων στην εν λόγω αγορά και καλεί την πολιτεία να μην προβαίνει μόνο σε διαπιτώσεις αλλά να υλπποιεί και τα απαραίτητα έργα.

Συγκεκριμένα, μετά τη δήλωση του Προέδρου του ΕΦΕΤ για την Αγορά Καπάνι, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με ανακοίνωσή, τονίζει τα παρακάτω:

“Είναι ασφαλώς σημαντικές και χρήσιμες οι παρατηρήσεις του ΕΦΕΤ. Το ΕΕΘ, που γνωρίζει πολύ καλά την συγκεκριμένη αλλά και όλες τις αγορές της πόλης, τις χαρακτηρίζει (δυστυχώς) και βάσιμες. Ωστόσο, οι επίσημοι, αρμόδιοι και υπεύθυνοι φορείς της Πολιτείας δεν θα πρέπει να μένουν ούτε στις διαπιστώσεις, ούτε στις παρατηρήσεις. Θα πρέπει να φροντίζουν για την αποτελεσματικότητα. Τα προβλήματα στις υποδομές της Αγοράς Βλάλη (Καπάνι) έχουν επισημανθεί δεκάδες φορές από το Επιμελητήριο μας σε όλους τους αρμοδίους. Δυστυχώς τα απαραίτητα έργα δεν έχουν αρχίσει ακόμη και αυτό δεν είναι ευθύνη ούτε των επαγγελματιών ούτε των εμπόρων, ούτε των συλλογικών φορέων τους.

Ωστόσο, το θέμα αυτό δεν πρέπει να δημιουργήσει σύγχυση στους καταναλωτές. Όπως άλλωστε τόνισε και ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ, δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την υγιεινή και την ποιότητα τους. Ο καταναλωτής πρέπει να ξέρει ότι (σε αντίθεση με τους κοινόχρηστους χώρους), τα καταστήματα της Αγοράς είναι σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς την ευθύνη γι΄αυτά έχουν οι ιδιοκτήτες τους”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *