Tuesday , 15 September 2026

«Ντέρμπι» Ταχιάου-Ορφανού στο δήμο Θεσσαλονίκης προβλέπουν οι στοιχηματικές εταιρίες

Ξεκαθαρίζει το «τοπίο» για τις στοιχηματικές εταιρίες στο δήμο Θεσσαλονίκης, τέσσερις εβδομάδες πριν την εκλογική αναμέτρηση του Μαΐου καθώς οι περισσότεροι παίκτες ποντάρουν τα χρήματα τους στον επίσημο υποψήφιο της ΝΔ, Νίκο Ταχιάο και στον «αντάρτη», Γιώργο Ορφανό.

Σύμφωνα με την stoiximan, η απόδοση για τον κ. Ταχιάο είναι 1,85 ενώ για τον κ. Ορφανό είναι 2,5. Ακολουθούν η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου (8,00), ο υποψήφιος του ΚΙΝ.ΑΛ., Σπύρος Βούγιας (20,00) και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (40,00).

Ανάλογη είναι η εικόνα και στην εταιρία novibet, όπου τις περισσότερες προτιμήσεις συγκεντρώνουν οι Νίκος Ταχιάος (1,7) και Γιώργος Ορφανός (2,8).

Έπονται η Κατερίνα Νοτοπούλου (8,00), ο Σπύρος Βούγιας (21,00) και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης (41,00).

Check Also

Δυτική Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών που λήστεψαν με τσεκούρι και λοστούς βενζινάδικο – Άρπαξαν από τον υπάλληλο τις εισπράξεις

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ληστών που εισέβαλαν με …