Friday , 19 April 2024

Ο “Beckett” του Netflix έφαγε στην … στροφή το “The Enforcer” του Μπαντέρας

Σε πόλο έλξης διεθνών κινηματογραφικών παραγωγών έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα η χώρα μας.

Εκτός από το χολιγουντιανό “The Enforcer”  με τον Αντόνιο Μπαντέρας που πραγματοποιεί γυρίσματα σε διάφορα σημεία της Θεσσαλονίκης, άλλη μία αμερικάνικη παραγωγή ετοιμάζεται να βγει στον… αέρα στις 13 Αυγούστου.

Πρόκειται για την ταινία “Beckett”, μια παραγωγή του Netflix που γυρίστηκε αποκλειστικά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Τρίκαλα, Μετέωρα, Δελφούς, Ζαγόρι και Αθήνα.

Η υπόθεση

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Ελλάδα, ένας Αμερικανός τουρίστας, ο Beckett (John David Washington), μετά από ένα ατύχημα με τραγικές συνέπειες, γίνεται στόχος ενός ανελέητου ανθρωποκυνηγητού.

Με τις τοπικές αρχές να τον καταδιώκουν και ενώ προσπαθεί να διασχίσει τη χώρα και να καταφύγει στην πρεσβεία των ΗΠΑ για βοήθεια, η ένταση κλιμακώνεται και ο Beckett βρίσκεται μπλεγμένος σε μια μυστηριώδη και βίαιη συνωμοσία.  

Οι πρωταγωνιστές

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο γιός του σταρ του Χόλυγουντ, Ντένζελ Ουάσινγκτον, Τζον Ντείβιντ, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό με την ταινία «Η Παρείσφρηση» (BlacKkKlansman).

Στο πλευρό του Ουάσινγκτον βρίσκεται η δημοφιλής ηθοποιός (Τζέϊσον Μπορν, Το κορίτσι από τη Δανία) και βραβευμένη με Όσκαρ, Αλίσια Βικάντερ.

Βασικό ρόλο στην ταινία έχει ο Πάνος Κορώνης, ο οποίος υποδύεται τον αξιωματικό Ξενάκη  που «κλέβει» τις εντυπώσεις ενώ μικρότερους αλλά χαρακτηριστικούς ρόλους  «κρατούν» και άλλοι Έλληνες ηθοποιοί, όπως ο Μάκης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Πυρπασσόπουλος.

Δείτε το τρέϊλερ της ταινίας Beckett | Official Trailer | Netflix – YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *