Saturday , 20 April 2024

Τ.Θεοδωρικάκος από Θεσ/νίκη: Εντείνονται οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων υπέρ των εμβολιασμένων – Ποτέ ξανά ναζιστικές εγκληματικές οργανώσεις

Πολλαπλασιάζονται και εντείνονται οι έλεγχοι, ώστε τα μέτρα ελευθερίας για τους εμβολιασμένους πολίτες να τηρηθούν άτεγκτα και με απόλυτη δικαιοσύνη, τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη που είχε σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον υφυπουργό Μακεδονίας-Θράκης, Σταύρο Καλαφάτη, τον γενικό γραμματέα Εστίασης Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Επιτροπίδη, τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, τον γενικό επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα και τον γενικό αστυνομικό διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο, τονίζοντας επίσης ότι σήμερα είναι μία καινούρια μέρα για τη Θεσσαλονίκη και ότι “από σήμερα οι εμβολιασμένοι επιστρέφουν ξανά στην κανονική ζωή”.

Περαιτέρω ,ο κ.Θεοδωρικάκος προέτρεψε όσους πολίτες δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να παραμερίσουν τις όποιες ενστάσεις τους και να το πράξουν «για να μπούμε όλοι μαζί στην κανονική ζωή» και «να γίνει ξανά πιο ελεύθερη η ζωή μας».

Όσον αφορά στη διεξαγωγή των παρελάσεων ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ανέφερε πως θα υπάρξει ενημέρωση από την Κυβέρνηση τις επόμενες ημέρες, και πως εφόσον τα μέτρα πετύχουν θα είναι καλύτερα τα πράγματα για τον εορτασμό της 26ης και της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος απηύθυνε ηχηρό μήνυμα ότι η Κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να υπάρξει ξανά ναζιστική εγκληματική οργάνωση στη χώρα. “Πρέπει να είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η κυβέρνηση με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να επιτρέψει να ξανά υπάρξει μια ναζιστική εγκληματική οργάνωση. Αυτό είναι απολύτως ξεκάθαρο, η Ελλάδα είναι μια ελεύθερη δημοκρατική χώρα με όλες τις ιδέες, όλες τις απόψεις με απόλυτη πολυφωνία αλλά εδώ ναζιστικές εγκληματικές οργανώσεις δεν επιτρέπονται. Θεωρώ ότι η δράση της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη στα γνωστά γεγονότα χαρακτηρίζεται από υπευθυνότητα, σοβαρότητα και διασφάλιση όλων όσων ανέφερα νωρίτερα”, τόνισε σχετικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *