Tuesday , 15 September 2026

Χωρίς θέρμανση λειτουργούν εδώ και τέσσερις ημέρες(!) κτήρια του ΑΠΘ

Του Γ.Κατσιάνη

Σε…αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί η πρυτανεία του ΑΠΘ, προκειμένου να αποκαταστήσει το πρόβλημα που σημειώθηκε σε βασική γραμμή του δικτύου τηλεθέρμανσης, με αποτέλεσμα κτήρια του πανεπιστημίου να λειτουργούν χωρίς θέρμανση, εδώ και τέσσερις ημέρες!

Ειδικότερα, πρόβλημα θέρμανσης αντιμετωπίζουν το κτήριο διοίκησης, η Κεντρική Βιβλιοθήκη και οι σχολές Κτηνιατρική, Νομική και Θεολογική.

“Έχουμε πρόβλημα στο υπόγειο δίκτυο τηλεθέρμανσης σε δύο σημεία και με την βοήθεια εξωτερικού συνεργείου έχουμε ξεκινήσει από χθες την αποκατάσταση. Εκτιμώ ότι μέχρι την Κυριακή, το αργότερο θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα”, δήλωσε στην TV100 η διευθύντρια συντήρησης και λειτουργίας εγκαταστάσεων ΑΠΘ, Αγγελική Σαλονικίδου.

Στόχος της διοίκησης του ΑΠΘ είναι η ταχύτερη δυνατή αποκατάσταση του προβλήματος, δεδομένης και της αισθητής πτώσης της θερμοκρασίας που αναμένεται από την Δευτέρα.

Check Also

Στο ρυθμό της SEREXPO για πέντε ημέρες οι Σέρρες

Του Γ.Κατσιάνη Πρεμιέρα κάνει αύριο, Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου η SEREXPO, το κορυφαίο επιχειρηματικό γεγονός του …