Thursday , 25 April 2024

Ανεβάζει στροφές ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Πάνος Καρδαράς

Σημαντική δυναμική στην προτίμηση των ψηφοφόρων αναπτύσει το τελευταίο διάστημα ο επιχειρηματίας, Πάνος Καρδαράς.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε σε κεντρικό στέκι, παραβρέθηκαν ο επικεφαλής του συνδυασμού “Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον” και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιώργος Ορφανός καθώς και παράγοντες από τον επιχειρηματικό κόσμο, από τον ΟΛΘ, όπου ο Π. Καρδαράς είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. και αναπληρωτής αντιπρόεδρος, από τα σώματα ασφαλείας, την πυροσβεστική και από κοινωνικούς φορείς της πόλης.

Όλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον κ. Καρδαρά, πιστεύοντας ότι έχει επιτελέσει σημαντικό έργο σαν αυτό που πρόσφερε μέχρι τώρα σε υπηρεσίες και οργανισμούς μέσα από δράσεις και πρωτοβουλίες κοινωνικού χαρακτήρα αλλά και μέσα από τη διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Ελλάδος, ως αντιπρόεδρος.

“Μας έδωσαν μήνυμα νίκης όλοι όσοι ήρθαν στην εκδήλωση. Μας έδωσαν δύναμη για την τελική ευθεία”, δήλωσε ο κ.Καρδαράς.

Τον τόνο της εκδήλωσης έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Ορφανός με την σύζυγο του ενώ παραβρέθηκαν και υποψήφιοι για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το ευρω κοινοβούλιο.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του εφοπλιστή κ. Ζούρου, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο προκειμένου να γίνει η μεταφορά του θωρηκτού “Αβέρωφ” στη Θεσσαλονίκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *