Sunday , 5 May 2024

Ασπρόπυργος: Τραγωδία με έναν 29χρονο αστυνομικό νεκρό μετά από καταδίωξη στην Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα στο «Θριάσιο» νοσοσκομείο 29χρονος αστυνομικός, μετά από καταδίωξη που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος του Ασπρόπυργου.

Το περιστατικό
Όλα ξεκίνησαν όταν στις 4.00 τα ξημερώματα το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα διέφυγε και το δεύτερο ακολούθησε, σύμφωνα με πληροφορίες. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ένας Ρομά μόλις 18 χρόνων είναι ο δράστης που έκλεψε αυτοκίνητο και προκάλεσε την καταδίωξη των αστυνομικών.

Η καταδίωξη
Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προκειμένου να εντοπιστούν και να ακινητοποιηθούν οι δράστες. Στο ύψος του Ασπρόπυργου, το «ύποπτο» όχημα έκανε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα και ο οδηγός της μοτοσικλέτας να… πέσει πάνω του.Τραυματίστηκαν οι δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από τους οποίους ο ένας σοβαρά. Αμέσως μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο ένας από αυτούς, ο 29χρονος, κατέληξε. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άτομο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *