Friday , 29 March 2024

Βουλγαρική επιχειρηματική αποστολή στο ΕΒΕΘ στις 29 Μαϊου για B2B συναντήσεις με Έλληνες επιχειρηματίες

Επιχειρηματική Αποστολή από την Βουλγαρία θα επισκεφθεί το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, την Τετάρτη 29 Μαϊου 2019 και ώρα 13:00, με την υποστήριξη του Γενικού Προξενείου της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη.

Τα μέλη της δωδεκαμελούς Αποστολής, αναλυτικό κατάλογο της οποίας θα βρείτε εδώ, προτίθενται να μετάσχουν σε κατ΄ιδίαν επιχειρηματικές συναντήσεις με ‘Ελληνες ομολόγους τους, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), στην αγγλική γλώσσα.

Οι Βούλγαροι επιχειρηματίες δραστηριοποιούνται στους ακόλουθους τομείς: γαλακτοκομικά προϊόντα, είδη σοκολάτας, γλυκίσματα, είδη υγιεινής διατροφής, φυτικά καλλυντικά, είδη οικιακής χρήσης, ηλεκτρ. μπόιλερ, μετακινούμενα κτίρια κλπ.

Οι ενδιαφερόμενοι να μετάσχουν στην ανωτέρω εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία είναι δωρεάν, παρακαλούνται να συμπληρώσουν το on line δελτίο συμμετοχής, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 28.05.2019, για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των συναντήσεων.

Για τυχόν συμπληρωματική πληροφόρηση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Δημ. Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ, στο τηλ. 2310-370132.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *