Sunday , 5 May 2024

Γιάννης Παπαγεωργίου:”Πρόταγμά μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Θεσσαλονικέων”

Η βελτίωση των υπηρεσιών και η αναβάθμιση της συγκοινωνιακής ποιότητας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που πραγματοποίησε ο συντονιστής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, Γιάννης Παπαγεωργίου, με τον Πρόεδρο της ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε.,Στέφανο Τσόλη.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στη μέριμνα που επιδεικνύει το Δ.Σ. της εταιρείας όσον αφορά στον εκσυγχρονισμό του στόλου των οχημάτων και στην ασφάλεια επιβατών και εμπορευμάτων στα αστικά και υπεραστικά λεωφορεία.

Ακόμη, έγινε εκτενής αναφορά στις υποστηρικτικές γραμμές που έθεσε σε λειτουργία η ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε. με σκοπό να συνεισφέρει στη βελτίωση της δημόσιας συγκοινωνίας λόγω της κατασκευής του Fly Over.

“Ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης  και του πρωθυπουργού είναι να στηρίξει τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το αποδεικνύουμε στην πράξη, υλοποιώντας συγκεκριμένες πολιτικές που βελτιώνουν και ενισχύουν την αστική συγκοινωνία στην πόλη. Με τον κ. Τσόλη συζητήσαμε όλα τα θέματα που αφορούν τα ΚΤΕΛ. Πρόταγμά μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των Θεσσαλονικέων. Προς αυτήν την κατεύθυνση εργάζεται η κυβέρνηση και φυσικά οι μετακινήσεις και οι μεταφορές αποτελούν σημαντική παράμετρο της καθημερινότητας όλων των συμπολιτών”, δήλωσε ο κ.Παπαγεωργίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *