Monday , 13 May 2024

Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων στην TV100: “Στο νέο ΕΣΠΑ η υλοποίηση του έργου της επέκτασης της παλιάς παραλίας με ξύλινο ντεκ”

Στα έργα που υλοποιούνται στη Θεσσαλονίκη αλλά και αυτά που προγραμματίζονται να γίνουν αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Δημήτρης Σκάλκος, μιλώντας στην TV100.

Ο κ. Σκάλκος επεσήμανε πως η υλοποίηση του έργου της επέκτασης της παλιάς παραλίας με ξύλινο ντεκ θα πραγματοποιηθεί με κονδύλια μέσω του νέου ΕΣΠΑ ενώ προχωρούν και οι αναπλάσεις της πλατείας Αριστοτέλους, της πλατείας Διοικητηρίου και του Μητροπολιτικού Πάρκου του δήμου Παύλου Μελά.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ τόνισε πως για την Κεντρική Μακεδονία, υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για το πρόγραμμα που αφορά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την κατάθεση επενδυτικών σχεδίων.

“Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα διακυβεύματα στις προσεχείς ευρωεκλογές και πρέπει να σκεφτούμε ποιοι μπορούν να διαχειριστούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ με τον καλύτερο τρόπο για τη χώρα”, υπογράμμισε

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:  Ο Δημήτρης Σκάλκος στην TV100

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *