Thursday , 28 March 2024

«Είμαστε αντίθετοι στο μπάχαλο που θέλει να επιβάλλει ο Τσίπρας»

Του Σάββα Αναστασιάδη, βουλευτή ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης

Το διακύβευμα των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι ίσως πιο ξεκάθαρο από ποτέ. Θα επιλέξουμε τον αδιανόητο συριζαϊκό αναχρονισμό ή την πρόοδο και ευημερία που εγγυάται ιστορικά η Νέα Δημοκρατία; Θα επιλέξουμε σταθερότητα και ασφάλεια ή τις αριστερίστικες αυταπάτες του κ. Τσίπρα; Το διακύβευμα είναι αν θα πούμε όχι σ’ αυτούς που κορόιδεψαν το λαό, αν θα πούμε όχι στους εθνομηδενιστές.

Η αλήθεια είναι ότι συστηματικά εδώ και ένα χρόνο, ξετυλίγοντας μια κραυγαλέα προπαγάνδα τύπου Μαδούρο (με τους Πολάκηδες, τις Φωτίου και τις Τασίες), τον οποίο ο κ. Τσίπρας και οι φίλοι του θαυμάζουν απεριόριστα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να κατασκευάσει ένα σκιάχτρο για αντίπαλο, για εχθρό του λαού, παρουσιάζοντας μια Νέα Δημοκρατία που… δεν υπάρχει! Ισχυρίζεται ότι λέμε πράγματα που δεν έχουμε πει, ότι παίρνουμε θέσεις που δεν έχουμε πάρει, ότι έχουμε θέσεις που δεν μας εκφράζουν καν!

Ενόψει των βουλευτικών εκλογών, ο απελπισμένος κ. Τσίπρας επιχειρεί για μια ακόμη φορά να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό. Με ασύστολη διακίνηση fakenews ακόμη και διά στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, με την σκευωρία της Novartis που αποκαλύπτεται από τους ίδιους τους εισαγγελείς, ο κ. Τσίπρας πετυχαίνει το αντίθετο: ανοίγει το δρόμο για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος!

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, επίσης, ότι ο Τσίπρας είναι ο πολιτικός που δίχασε χωρίς δισταγμό το λαό. Που πολέμησε την αριστεία και την αξιοκρατία. Πουδιέλυσε την Παιδεία. Που πολεμά κάθε τι που έχει σχέση με την Πατρίδα και το Έθνος. Ότι είναι ο άθεος που πολεμά την εκκλησία και τόλμησε να «παίξει» με την αγωνία του απλού ιερωμένου της κάθε ενορίας. Είναι ο πρωθυπουργός που χωρίς δισταγμό αγνόησε προκλητικά τα εθνικά δίκαια και αναγνώρισε ανύπαρκτο μακεδονικό κράτος, εθνότητα και γλώσσα για να ικανοποιήσει την ιστορική ιδεολογική διαστροφή των προγόνων του που αγωνίστηκαν για να δημιουργηθεί η… Μακεδονία του Αιγαίου! Πλήγωσε και πρόσβαλε τους Έλληνες και ειδικά τους Μακεδόνες. Και αυτό δε σβήνει.

Στις 7 Ιουλίου ο ελληνικός λαός καλείται, επίσης, να ξεπεράσει και το τελευταίο ανάχωμα που βάζει ο Τσίπρας στην Ελλάδα μας: να δώσει αυτοδυναμία στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ώστε να μην μπει η χώρα σε περιπέτειες, μιας και το αντίθετο θα οδηγήσει σε νέες εκλογές με απλή αναλογική. Και όλοι αντιλαμβανόμαστε τι θα σημαίνει αυτό για τη χώρα.Εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι στο μπάχαλο που θέλει να επιβάλλει στη χώρα ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτές είναι αλήθειες που θα πρέπει να τις λάβει σοβαρά υπόψη ο Έλληνας πολίτης, ώστε να πάει στη κάλπη με γνώση και ωριμότητα. Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει, η μεγάλη πολιτική αλλαγή έρχεται!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *