Thursday , 2 May 2024

Εκλογές 2023: Πού θα μιλήσουν, σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων

Εντείνεται ο προεκλογικός αγώνας των πολιτικών αρχηγών ενόψει της Κυριακής των εκλογών της 21ης Μαΐου. Εκτός από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί σήμερα και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης. Θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Θα μιλήσει στις 9.00 το βράδυ στο Κινηματοθέατρο «Φαργκάνη Art» ( Αγ. Παντελεήμονος 10).
Στην Αθήνα, τρεις μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει απόψε στις 8.00 μ.μ. την ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση, στην Πλατεία Συντάγματος.

Τηλεοπτικές προεκλογικές εμφανίσεις
O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, σήμερα είναι καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή Happy Day, στον ALPHA, ενώ το στις 8.00 το βράδυ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA.
Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παραχωρήσει συνέντευξη, σήμερα, στις 19.30 μ.μ., στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ».
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, θα εμφανιστεί στην πρωινή εκπομπή του MEGA TV «Mega Καλημέρα».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *