Wednesday , 1 May 2024

Η ΑΑΔΕ όρισε από τώρα διευθυντή για υπηρεσία που θα λειτουργήσει μετά από δύο μήνες!

Του Γ.Κατσιάνη

Αλαλούμ επικρατεί στη λειτουργία των νέων φορολογικών υπηρεσιών στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή “Δημότης Οnline” της TV100 ο πρόεδρος του συλλόγου εφοριακών Θεσσαλονίκης νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Μενέλαος Παπαποστόλου, ορίστηκε διευθυντής σε υπηρεσία, δύο μήνες πριν από την έναρξη της λειτουργίας της!

“Ορίστηκε διευθυντής για το Κέντρο Φορολογίας Κεφαλαίου (ΚΕΦΟΚ) Θεσσαλονίκης, μια υπηρεσία που δεν έχει συσταθεί ακόμα και θα λειτουργήσει στις 17 Ιουνίου”, τόνισε ο κ. Παπαποστόλου ενώ αναφέρθηκε και στο φαινόμενο της μεταστέγασης των φορολογικών υπηρεσιών.

“Πριν από ενάμισι χρόνο, μεταφέρθηκε σε ένα σύγχρονο κτίριο το 1ο Ελεγκτικό Κέντρο (ΕΛ.ΚΕ.) Θεσσαλονίκης, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Εγνατίας και πρόσφατα, αποφασίστηκε η εκ νέου μεταστέγαση της υπηρεσίας σε άλλο κτίριο, Επιπλέον, η Ελεγκτική Υπηρεσία Τελωνείων (ΕΛ.Υ.Τ.) που πριν από έξι μήνες μίσθωσε κτίριο στη Θέρμη, αναμένεται να μεταφερθεί στο κτίριο όπου θα φιλοξενηθεί το 1ο ΕΛ.ΚΕ. Θεσσαλονίκης. Αυτό το ράβε-ξήλωνε των υπηρεσιών δεν μας επιτρέπει να εργαστούμε.”, υπογράμμισε ο πρόεδρος των εφοριακών στους νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Χαλκιδικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *