Sunday , 5 May 2024

Θεσσαλονίκη: Έργων και ταλαιπωρίας συνέχεια σε δρόμους της πόλης με αποκλεισμούς λωρίδων – Πού διακόπτεται η κυκλοφορία

Συνεχίζεται το κυκλοφοριακό κομφούζιο σε δρόμους της πόλης. Σήμερα αρχίζουν και εργασίες κοπής δένδρων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών από συνεργεία της διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Τα έργα θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου.

Αποκλεισμός ΛΕΑ
Συγκεκριμένα, από τις 7.00 το πρωί πραγματοποιούνται εργασίες κοπής δένδρων στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών, από τη Χ.Θ. 18+850 έως και τη Χ.Θ. 23+000, στην κατεύθυνση προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, τμηματικά, με αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας (ΛΕΑ). Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που εκτελούν τις εργασίες είναι κινητά και ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων του δρόμου είναι σχετικά μικρός.

Ολοκληρώνεται η ασφαλτόστρωση
Ολοκληρώνονται σήμερα το μεσημέρι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στους δύο παράδρομους της Περιφερειακής Οδού, στο ρεύμα προς δυτικά. Ο πρώτος ξεκινά από τον κυκλικό κόμβο του εμπορικού κέντρου «Μακεδονία» και καταλήγει στην οδό Τομπάζη και ο δεύτερος στον παράδρομο της οδού Μαβίλη από την Εγνατία μέχρι την οδό Μπιζανίου. Οι εργασίες πραγματοποιούνται με αποκλεισμό κάθε ρεύματος εναλλάξ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *