Sunday , 5 May 2024

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφτηκε και φέτος την κοινωνική κουζίνα του Κώστα Πολυχρονόπουλου

Του Γ. Κατσιάνη

Συνεπής στο…ραντεβού του με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» του Κώστα Πολυχρονόπουλου ήταν και φέτος ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μόνο που αυτή την φορά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος συνόδευσαν και βουλευτές του Κινήματος, οι οποίοι προσέφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας και βοήθησαν τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας στην προετοιμασία του γεύματος.

«Με μεγάλη χαρά βρέθηκα και φέτος στον “Άλλον Άνθρωπο”, στον Κώστα, που χαρίζει απλόχερα αγάπη και φροντίδα σε αδύναμους συνανθρώπους μας στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της χώρας. Έχουμε χρέος -και αυτές τις άγιες μέρες- να στηρίξουμε την κοινωνία, που τα τελευταία χρόνια ζει με αυξημένες ανισότητες και λιγοστές ευκαιρίες. Τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται και πρέπει το κράτος με δικές του πρωτοβουλίες να αντιμετωπίσει αυτή τη ζοφερή πραγματικότητα. Όμως, πρέπει να στεκόμαστε δίπλα και σε ανθρώπους, όπως ο Κώστας, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Η αλληλεγγύη δεν έχει χρώμα ούτε ιδεολογία. Είναι όλα τα χρώματα μαζί εκτός από το μαύρο του φασισμού. Αλληλεγγύη για πάντα, κάθε μέρα, από όλους για όλους», δήλωσε από την πλευρά του ο εμπνευστής της κοινωνικής κουζίνας, Κώστας Πολυχρονόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *