Sunday , 12 May 2024

Παρέμβαση Μητσοτάκη για διεξαγωγή των επιμελητηριακών εκλογών στα τέλη του 2023, ζητά ο Γ.Χατζηθεοδοσίου

Του Γ.Κατσιάνη

Επιστολή στον πρωθυπουργό, Κ.Μητσοτάκη με την οποία θα ζητά να μην αναβληθούν, για τρίτη φορά οι επιμελητηριακές εκλογές, θα αποστείλει μέχρι τέλος της εβδομάδας ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ) και Γ’ αντιπρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy. gr, ο κ. Χατζηθεοδοσίου φέρεται να έχει εξασφαλίσει τις υπογραφές ορισμένων προέδρων επιμελητηρίων, τις οποίες θα στείλει στο Μέγαρο Μαξίμου μαζί με την επιστολή όπου συνέταξε.

“Ενδεχόμενη νέα αναβολή των εκλογών, προσβάλλει την δημοκρατία και θίγει τον επιμελητηριακό θεσμό”, δήλωσε στο thesseconomy. gr και εξέφρασε και την δυσφορία του για την αλλαγή στάσης του προέδρου της ΚΕΕΕ.

“Δεν είναι δυνατόν η Βουλή να αποφασίζει για διεξαγωγή των εκλογών στα επιμελητήρια το 2023 και να ακολουθούν παρασκηνιακές συζητήσεις για μετάθεση των αρχαιρεσιών αργότερα”, σημείωσε ο κ.Χατζηθεοδοσίου.

Για το παρασκήνιο σχετικά με τις επιμελητηριακές εκλογές, διαβάστε εδώ “Όχι” του Γιάννη Μασούτη σε νέα αναβολή των επιμελητηριακών εκλογών-Ποιο κυβερνητικό στέλεχος έχει βάλει…πλώρη για την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος; – Thesseconomy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *