Saturday , 4 May 2024

Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατά Κ. Μητσοτάκη:”Θέλετε υποταγμένους και κατευθυνόμενους αυτοδιοικητικούς”

Του Γ.Κατσιάνη

Βολές σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας, με αφορμή την απόφαση της ΝΔ να μην τον στηρίξει στις εκλογές του Οκτωβρίου. (βλέπε Άνω κάτω η ΝΔ στην Πελοπόννησο από την απόφαση Μητσοτάκη να “αδειάσει” τον νυν περιφερειάρχη-“Δεν αναζητούν συνεργάτες, αλλά αχυράνθρωπους” – Thesseconomy)

Μιλώντας κατά την διάρκεια των εγκαινίων της 51ης Παμπελοποννησιακής Έκθεσης και της 138ης εμποροπανήγυρης Τεγέας, ο κ. Νίκας τόνισε ότι “οι αυτοδιοικητικοί δεν έχουμε εργαλεία στα χέρια μας, ούτε μας αγαπάνε πολύ, μας θέλουν πολύ υποταγμένους και κατευθυνόμενους”.

“Ως συνέπεια, αδυνατούμε να συμβάλουμε με τον τρόπο που θέλουμε στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Ας είναι. Πιστεύω στην ελεύθερη και ανεξάρτητη αυτοδιοίκηση, στον δήμαρχο και στον περιφερειάρχη που έχει φωνή”, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εξέφρασε την λύπη του για το γεγονός ότι “ανήκω σε έναν φιλελεύθερο χώρο που δεν αγαπά την ελευθερία στην αυτοδιοίκηση, την ελευθερία του δημάρχου και του περιφερειάρχη. Εγώ αυτό τον δρόμο ακολούθησα, της ελευθερίας και της ανεξάρτητης φωνής”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *