Saturday , 4 May 2024

Προσεχώς οι ανακοινώσεις Ανδρουλάκη για το δήμο Θεσσαλονίκης

Του Γ.Κατσιάνη

Μετά τις προγραμματικές δηλώσεις στη Βουλή, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναμένεται να ανακοινώσει τις προθέσεις του ΠΑΣΟΚ-Κiνήματος Αλλαγής για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesseconomy.gr, αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν νεότερα σχετικά με το πρόσωπο που θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της χώρας, πριν από τα μέσα Ιουλίου.

Την ίδια ώρα, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής οργανώνεται για την επόμενη εκλογική “μάχη” του Οκτωβρίου, στους δήμους και τις περιφέρειες της χώρας.

Αυτός, άλλωστε είναι και ο λόγος για τον οποίο ανακοινώθηκε σήμερα η σύνθεση της 16μελούς επιτροπής για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, συντονιστής της οποίας θα είναι ο πρώην υπουργός, Κώστας Σκανδαλίδης.

Ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, ο πρώην δήμαρχος Κοζάνης, Πάρις Κουκουλόπουλος, η πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κατερίνα Μπατζελή και οι πρώην υφυπουργοί Μεταφορών, Νίκος Σαλαγιάννης και Γεωργίας, Βαγγέλης Αργύρης είναι μεταξύ των μελών της επιτροπής για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *