Friday , 3 May 2024

Ρέντη: Έχασε τη μάχη με τη ζωή ο 31χρονος αστυνομικός που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το μεσημέρι, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, ο 31χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ που είχε χτυπηθεί από φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια επεισοδίων, έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, την ώρα που διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Το ιατρικό ανακοινωθέν
Νοσηλευόταν πάνω από 20 ημέρες στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Ήταν εγκεφαλικά νεκρός και υπέστη ανακοπή καρδιάς. Η ανακοίνωση του Γενικού Κρατικού Νίκαιας αναφέρει: «Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών, ο ασθενής αστυνομικός που νοσηλευόταν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στην περιοχή του Ρέντη, κατέληξε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, σήμερα Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12.34 μ.μ».

Σε εξέλιξη οι έρευνες
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση. Η δικογραφία για τα επεισόδια στου Ρέντη συνεχίζει να συντάσσεται από τους αξιωματικούς της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, και μέχρι στιγμής έχουν ταυτοποιηθεί 25 άτομα, τα οποία πήραν μέρος στα επεισόδια. Αυτά τα άτομα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχαν κληθεί για κατάθεση από την Ασφάλεια Αττικής και φέρεται να είχαν παραδεχθεί τη συμμετοχή τους στα επεισόδια. Ωστόσο, είχαν διευκρινίσει πως δεν ήταν στα άτομα που είχαν στα χέρια τους φωτοβολίδες, μολότοφ και κροτίδες. Περιγράφουν τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη, αλλά διευκρίνισαν πως όλοι τους φορούσαν full face, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν καθαρά τα πρόσωπά τους.

Πέντε άτομα ζητούν να μπουν σε προστασία μαρτύρων
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πέντε άτομα που κατηγορούνται πως συμμετείχαν στα επεισόδια στου Ρέντη και έχουν ζητήσει να μπουν σε καθεστώς προστασίας μαρτύρων για να μπορούν να καταθέσουν χωρίς φόβο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *