Thursday , 28 March 2024

Συγκροτείται ομάδα παρακολούθησης του τεχνολογικού πάρκου “Thess INTEC” στην Περαία

Η συγκρότηση ομάδας η οποία θα συνεδριάζει ανά εβδομάδα προκειμένου να συντονίζει τις ενέργειες που απαιτούνται για την υλοποίηση του τεχνολογικού πάρκου “Thess INTEC”, στην Περαία, αποφασίστηκε κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Διοικητήριο.

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Θεόδωρος Καράογλου συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας (ΑΖΚ), Κυριάκος Λουφάκης, ο Πρόεδρος του ΣΕΒΕ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος του Τεχνολογικού Πάρκου Θεσσαλονίκης, Νίκος Ευθυμιάδης και ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ),Γιάννης Σταύρου.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η ομάδα που θα συγκροτηθεί να επιβλέπει την πορεία των εργασιών και να φροντίζει για την απαρέγκλιτη τήρηση του χρονοδιαγράμματος των δυο χρόνων που έχει θέσει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την παραχώρηση των 760 στρεμμάτων του δημοσίου στην ΑΖΚ.

«Είμαστε η κυβέρνηση των πράξεων και όχι των λόγων. Με τη σημερινή συνάντηση εργασίας προχωρούμε χωρίς χρονοτριβές στην άμεση υλοποίηση και εφαρμογή της δέσμευσης του Πρωθυπουργού για τη λειτουργία του τεχνολογικού πάρκου “Thess INTEC” στην Περαία. Η Θεσσαλονίκη, η Μακεδονία και η Θράκη, εξελίσσονται με ταχείς ρυθμούς σε μήτρα της καινοτομίας στη Ν.Α. Ευρώπη χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Ό,τι είπαμε, το κάνουμε!», σημείωσε ο κ. Καράογλου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *