Thursday , 25 April 2024

Το υπουργείο Μεταφορών κωφεύει στις εκκλήσεις των Ελλήνων μεταφορέων και χορηγεί 3.000 νέες άδειες στους Τούρκους αυτοκινητιστές!

Του Γ. Κατσιάνη

Στο κενό έπεσε η έκκληση των Ελλήνων αυτοκινητιστών προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών να μην χορηγεί επιπλέον άδειες σε Τούρκους μεταφορείς.

Λίγες ώρες μετά την ανάδειξη του θέματος από το thessseconomy.gr (https://thesseconomy.gr/%ce%bf%cf%86%ce%b1%ce%b5-%cf%83%ce%b5-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%ad%cf%81%ce%bd%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%b2%ce%ac%ce%bb%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%82-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%b1%cf%84/), το αρμόδιο υπουργείο ενέκρινε άλλες 3.000 άδειες σε Τούρκους μεταφορείς.

“Από χθες το απόγευμα, διεξάγεται κανονικά η διέλευση των φορτηγών με τούρκικες πινακίδες από το τελωνείο των Κήπων”, δήλωσε υπάλληλος του μεθοριακού σταθμού.

Όπως ήταν φυσικό, η εξέλιξη αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ).

“Δυστυχώς, η ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών συνεχίζει να κωφεύει στις εκκλήσεις μας και να λειτουργεί εις βάρος, τόσο των κλαδικών συμφερόντων, όσο και των εθνικών συμφερόντων”, τόνισε ο πρόεδρος της ΟΦΑΕ, Απόστολος Κενανίδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *