Sunday , 5 May 2024

Το MIT έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με το «EmTech Europe»

Του Γ.Κατσιάνη

Ραντεβού στην Αθήνα δίνουν το διήμερο 17 και 18 Ιανουαρίου ειδικοί του ψηφιακού μετασχηματισμού από την Ευρώπη, την Αμερική και τη Μέση Ανατολή.

Ειδικότερα, για πρώτη φορά η Ελλάδα φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά γεγονότα της Ευρώπης, το παγκοσμίου φήμης συνέδριο του MIT Technology Review, «EmTech Europe» για τη διεθνή τεχνολογία και τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.

Το διεθνές συνέδριο τεχνολογίας θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και έχει ως στόχο να διερευνήσει τη μετασχηματιστική δύναμη της τεχνολογίας στη διαμόρφωση του μέλλοντος, μέσα από το πρίσμα του περιβάλλοντος, της κοινωνίας και της εταιρικής διακυβέρνησης.

Ομιλητές

Μεταξύ των ομιλητών του «EmTech Europe» είναι ο Chief Platform Officer και καθηγητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Πληροφορικής του ΜΙΤ,Anant Agarwal,  ο CTO της Stability AI, Tom Mason, ο συνιδρυτής και διευθυντής στρατηγικής του ομίλου Wolfram, Conrad Wolfram, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Metrika, Νίκος Ανδρικογιαννόπουλος και ο καθηγητής Πληροφορικής, Τεχνητής Νοημοσύνης και Υπολογιστικής Βιολογίας του ΜΙΤ, Μανώλης Κέλλης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *