Sunday , 5 May 2024

Χριστουγεννιάτικες… γωνιές στη Θεσσαλονίκη με κοινωνικό χαρακτήρα

Φέτος τα Χριστούγεννα ας στείλει ο καθένας το δικό του μήνυμα αγάπης με μια συμβολική πράξη προσφέροντας σε συνανθρώπους του. Ιδρύματα και μη κερδοσκοπικές εταιρείες με κοινωνικό έργο πραγματοποιούν αυτές τις άγιες ημέρες bazaar ενόψει των γιορτών. Χριστουγεννιάτικα δώρα, χειροποίητα γούρια, όμορφα στολίδια και πρωτότυπες δημιουργίες των εθελοντών, παιχνίδια, βιβλία, είδη σπιτιού και γραφείου και διάφορα αξεσουάρ μπορείτε να βρείτε σε αυτά τα bazaar σε προσιτές τιμές προσφέροντας με αυτή την αγορά χαρά στους δικούς σας ανθρώπους αλλά και στήριξη στις πιο ευάλωτες ομάδες.

Η «Μέλισσα»
Στη Θεσσαλονίκη αυτές τις ημέρες υπάρχουν διάφορες χριστουγεννιάτικες… γωνιές με bazaar κοινωνικού χαρακτήρα. Μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου θα διαρκέσει το χριστουγεννιάτικο bazaar από το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Μέλισσα». Πραγματοποιείται στο σωματείο του ιδρύματος που βρίσκεται επί της οδού Βασ. Όλγας 36 και λειτουργεί από τις 10.30 το πρωί έως και τις 9.00 το βράδυ. Στο bazaar θα μπορέσετε να βρείτε γλυκά, ρούχα, παπούτσια, χριστουγεννιάτικα στολίδια και άλλα διακοσμητικά. Όλα τα έσοδα από το bazaar θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος. Επιπλέον, όσοι θέλουν μπορούν εναλλακτικά να προχωρήσουν σε χρηματική δωρεά ή να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα. Περισσότερες πληροφορίες για χρηματική δωρεά μπορείτε να βρείτε: http://www.stegimelissa.gr/.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Μικροί και μεγάλοι φίλοι του «Χαμόγελου του Παιδιού» έχουν και φέτος τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από τα bazaar που έχουν διοργανώσει οι εθελοντές του Οργανισμού. Όπως διαμηνύουν «με τον τρόπο αυτό συμμετέχουν έμπρακτα και αξιόπιστα, μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην κάλυψη αναγκών δεκάδων χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους, και κάνετε την ευχή τους πράξη». Σημειώνεται ότι με την πολύτιμη υποστήριξη όλων «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα 28 χρόνια λειτουργίας του, έχει καταφέρει να υποστηρίξει 2.055.586 Παιδιά.Το «Χαμόγελο» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι «φέτος, προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε μία από τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουμε με τόση αγάπη και φροντίδα στα Σπίτια μας, τη θέρμανση. Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να βρείτε όλα τα είδη του Οργανισμού μέσα από το e-shop: https://www.hamogelo.gr». Συγκεκριμένα οι ημερομηνίες και χώροι διεξαγωγής των τα bazaars στη Θεσσαλονίκη είναι οι εξής:
-27/11-31/12/23: Οικίσκος στο κέντρο της πόλης Στον Πεζόδρομο, Αγίας Σοφίας με Ερμού | Ώρες λειτουργίας καταστημάτων
-15-29/12/23: στην οδό Κώττα Ρούλια 10, Θεσσαλονίκη | Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων
-16-30/12/23: στο Εμπορικό Κέντρο, στο 11o χλμ Θεσ/νίκης – Μουδανιών | Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων
-21-22/12/23: στη «Μαγεμένη Πλατεία» του δήμου Παύλου Μελά, Πλατεία Ελευθερίας, Ηλιούπολη | 17:00-20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *