Thursday , 28 March 2024

Πυρά Μανδρίνου κατά του ΟΤΠΘ- «Η ιώβεια υπομονή μας εξαντλήθηκε», δηλώνει σε επιστολή του!

Επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, την Πρόεδρο του ΟΤΠΜΘ και στους υπόλοιπους Πρόεδρους καθώς και στους εκπροσώπους όλων των φορέων του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης απέστειλε ο Πρόεδρος της ΕΞΘ Ανδρέας Μανδρίνος. «Η ιώβεια υπομονή των ξενοδόχων, αλλά και των υπολοίπων επαγγελματιών του Τουρισμού της Θεσσαλονίκης στην πολυετή πολιτική εκμετάλλευση του φορέα εξαντλήθηκε», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο κ. Μανδρίνος ο οποίος παράλληλα κάνει λόγο για προσπάθεια χειραγώγησης των μέσων ενημέρωσης από τον Οργανισμό.

Αναλυτικά η επιστολή του Προέδρου της ΕΞΘ έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των φορέων του ΟΤΠΜΘ,
Χθες σε άρθρο της εφημερίδας «Μακεδονία» διαβάσαμε επιστολή του Οργανισμού προς την εφημερίδα – για την οποία δεν είχαμε καμία ενημέρωση σαν μέλη του ΔΣ – που είχε ως προφανή στόχο τη νουθέτηση και τη χειραγώγηση της γνώμης του μέσου και του δημοσιογράφου σχετικά με το έργο του Οργανισμού αλλά και τον επηρεασμό των υπολοίπων ΜΜΕ που τυχόν θα θελήσουν μελλοντικά να ασκήσουν κριτική..

Αυτό το ήθος, το ύφος και η νοοτροπία στην άσκηση της εξουσίας αλλά και ο αδιαφανής κατά τη γνώμη μας τρόπος διαχείρισης του Οργανισμού δε συνάδει και δεν μπορεί να συνυπάρξει με τις δικές μας αρχές και αξίες και την ιστορία των 105 ετών μας . Η ιώβεια υπομονή των ξενοδόχων, αλλά και των υπολοίπων επαγγελματιών του Τουρισμού της Θεσσαλονίκης στην πολυετή πολιτική εκμετάλλευση του φορέα εξαντλήθηκε.

Η ΕΞΘ θα πάρει τις αποφάσεις της σε σχέση με τον Οργανισμό και την επόμενη μέρα, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *