Saturday , 20 April 2024

Άδωνις Γεωργιάδης:“Στα αμιγώς για εμβολιασμένους καταστήματα εστίασης, οι υπάλληλοι θα πρέπει είτε να εμβολιαστούν, είτε να αλλάξουν δουλειά”

Του Γ. Κατσιάνη

Μπορεί το 88% των επαγγελματιών της εστίασης να τάσσεται υπέρ της λειτουργίας μεικτών καταστημάτων, ωστόσο η θέσπιση μέτρων που προβλέπουν την παρουσία μόνο καθήμενων πελατών διαμορφώνει νέα δεδομένα για την επόμενη ημέρα.

Στο θέμα του λουκέτου που προβλέπεται από αύριο,Πέμπτη 8 Ιουλίου σε περίπτωση που κάποιο κατάστημα δεν τηρεί τα προβλεπόμενα μέτρα, αναφέρθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

“Θεωρώ ότι το μέτρο θα λειτουργήσει, φτάνει να σκεφτείτε το μέγεθος της ζημίας που θα υποστεί μια επιχείρηση αν για παράδειγμα μείνει κλειστή για παράδειγμα, επτά ημέρες την εβδομάδα”, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης,μιλώντας στον Real Fm 89,4.

Σε ερώτηση σχετικά με το αν στα αμιγώς για εμβολιασμένους,καταστήματα εστίασης,θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και οι υπάλληλοι,ο κ. Γεωργιάδης κατέθεσε την άποψη του.

“Έχεις ένα εστιατόριο και θέλεις να το μετατρέψεις σε αμιγώς για εμβολιασμένους πελάτες και έχεις ένα, δύο υπαλλήλους που δεν θέλουν να εμβολιαστούν. Σε αυτή την περίπτωση, δύο τινά υπάρχουν: ή θα εμβολιαστούν ή θα αλλάξουν δουλειά”, σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *