Tuesday , 7 May 2024

Άδωνις Γεωργιάδης: «Ζήτημα ζωής και θανάτου η δημιουργία τείχους ανοσίας με τα εμβόλια»-Τι είπε για τους αρνητές

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να λειτουργήσουν οι εσωτερικοί χώροι της εστίασης από τις 15 Ιουλίου μόνο για τους εμβολιασμένους, άφησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως εντός της εβδομάδας, θα αποφασιστεί αν θα υπάρξουν μεικτοί χώροι στα καταστήματα εστίασης και διασκέδασης.

«Στους εσωτερικούς χώρους θα κάθονται μόνο οι εμβολιασμένοι», τόνισε και ανακοίνωσε πως  αύριο, Δευτέρα θα παρουσιαστεί η ψηφιακή πλατφόρμα που θα πιστοποιεί αν ένας πελάτης είναι εμβολιασμένος ή όχι. 

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «ζήτημα ζωής και θανάτου» τη δημιουργία τείχους ανοσίας με τα εμβόλια.

«Ειδικά, όσοι ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 50-59 ετών, θα πρέπει να τρέξουν κυριολεκτικά να εμβολιαστούν αυτή την εβδομάδα», σημείωσε και κάλεσε τους πολίτες να μην ενδώσουν στην λογική του παραλόγου που επιχειρούν να διαμορφώσουν όσοι τάσσονται κατά των εμβολίων.

«Πρέπει να αντιμετωπίσουμε ένα κομμάτι της κοινωνίας που θέλγεται από την παράνοια. Είμαι βέβαιος ότι όλοι αυτοί αν έλεγε αύριο η κυβέρνηση ότι απαγορεύεται ο εμβολιασμός, θα έβγαιναν να διαμαρτυρηθούν γιατί δεν μας αφήνετε να εμβολιαστούμε», υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *