Thursday , 25 April 2024

«Έρχονται» 121 προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς του ΟΑΕΔ μέσω ΑΣΕΠ

Στην πρόσληψη 121 ατόμων για την κάλυψη εποχικών αναγκών δεκάδων βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών της χώρας, προχωρά ο ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με την σχετική προκήρυξη, θα προσληφθούν απόφοιτοι τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ) βρεφονηπιοκόμοι, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΔΕ) βοηθοί βρεφοκόμοι-παιδοκόμοι και μάγειρες καθώς και βοηθητικό προσωπικό καθαριότητας, υποχρεωτικής εκπαίδευσης (ΥΕ).

Η διάρκεια της σύμβασης είναι ετήσια και δεν ξεπερνά την 31η Ιουλίου 2022 και το προσωπικό θα απασχοληθεί σε βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς των νομών Αττικής, Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας, Δράμας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών και Τρικάλων.

Ο χρόνος έναρξης υποβολής των αιτήσεων αναμένεται να οριστεί τις επόμενες ημέρες ενώ οι επιλεγέντες όλων των ειδικοτήτων οφείλουν να προσκομίσουν κατά την πρόσληψη στον φορέα πιστοποιητικό υγείας. 

Δείτε την σχετική προκήρυξη Ανακοίνωση ΣΟΧ 1/2021 για την πρόσληψη προσωπικού με σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου για τους Βρεφ/κους Σταθμο… (oaed.gr)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *