Saturday , 20 April 2024

«Πρόσω ολοταχώς» για την προεδρία της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης

Την επίσημη υποψηφιότητα του για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας, ανακοινώνει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Ο κ. Καϊτεζίδης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στα γραφεία της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επί έξι συνεχείς θητείες δήμαρχος θα ανακοινώσει την απόφασή του να τεθεί επικεφαλής ενός ισχυρού υπερκομματικού σχήματος για μια πραγματικά ανεξάρτητη και ισχυρή αυτοδιοίκηση.

Συνάντηση με Τζιτζικώστα

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καϊτεζίδη για την προεδρία της ΠΕΔΚΜ, γίνεται μία ημέρα μετά τη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.

«Ο Ιγνάτιος Καϊτεζίδης είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους της Ελλάδας. Είναι ένας εξαίρετος συνάδελφος, που όλα αυτά τα χρόνια στην αυτοδιοίκηση, προχώρησε με όραμα, αποφασιστικότητα και μετρήσιμο έργο. Κυρίως όμως με τεράστια αποδοχή από τους συμπολίτες του, οι οποίοι τον εξέλεξαν δήμαρχο για έξι συνεχείς θητείες. Στηρίζω με όλες τις δυνάμεις μου την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας», δήλωσε ο κ. Τζιτζικώστας, μετά το τέλος της συνάντησης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *