Friday , 26 April 2024

ΟΛΘ: Αίτημα-ενδιαφέρον από ιδιώτες για ανάπτυξη ναυπηγοεπισκευαστικής δραστηριότητας

Ναυπηγοεπισκευαστική δραστηριότητα αναμένεται να αναπτυχθεί προσεχώς από ιδιώτες σε χώρους του λιμανιού της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την πρόσφατη δεύτερη συνεδρίαση για φέτος του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης, η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη υπό την Προεδρία του Εκτελεστικού Προέδρου Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Αθανάσιου Λιάγκου και τη συμμετοχή του Διευθύνοντος Συμβούλου – Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή της ΟΛΘ Α.Ε., Franco Nicola Cupolo και στελεχών της εταιρεία, έγινε γνωστό ότι δυο εταιρείες του συγκεκριμένου κλάδου έχουν ζητήσει να μισθώσουν χώρους εντός του ΟΛΘ για να ασκήσουν ναυπηγοεπισκευαστικές εργασίες.

Το εν λόγω αίτημα τελεί υπό αξιολόγηση από τη διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε., όπως επίσης και τα λοιπά αιτήματα μίσθωσης χώρων εντός του ΟΛΘ που έχουν υποβληθεί στο πλαίσιο της σχετικής πρόσκλησης αξιοποίησης αξιοποίησης κτιριακών της εγκαταστάσεων, υφιστάμενων αλλά και νέων κτιρίων που πρόκειται να κατασκευασθούν, εντός της χερσαίας ζώνης που είχε απευθύνει η ΟΛΘ Α.Ε. στα τέλη Ιουλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εκδηλωθεί σημαντικό ενδιαφέρον-προτάσεις, μεταξύ των οποίων και πρόταση από δύο εταιρείες ελληνικών συμφερόντων από τη Βουλγαρία. Στόχος της ΟΛΘ Α.Ε. είναι να ισχυροποιήσει τη θέση της στον κλάδο των αποθηκευτικών χώρων και των logistics.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *