Friday , 26 April 2024

Σοκ στη Χαλάστρα: Μητέρα φέρεται να πέθανε μετά από δόση εμβολίου της Astrazeneca

Προβληματισμό έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας γυναίκας 44 ετών από την Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης.Η γυναίκα, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών, πέθανε στον ύπνο της, 14 ώρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca. Σύμφωνα με το  Alphafreepress, η 44χρονη εμβολιάστηκε την Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου 2021 στις 12:40 το μεσημέρι. Ο σύζυγός της, είπε ότι έως το απόγευμα όλα ήταν καλά αλλά το βράδυ η γυναίκα ανέβασε δέκατα και πήρε ένα παυσίπονο.

Γύρω στις 3:30-4:00 τα ξημερώματα επήλθε το μοιραίο και κάλεσε άμεσα το ΕΚΑΒ. Όπως είπε ακόμα, η σύζυγός του δεν είχε ποτέ κανένα πρόβλημα και ήταν υγιέστατη και θεωρεί βέβαιο ότι ο θάνατός της οφείλεται αποκλειστικά στο εμβόλιο της AstraZeneca. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η  44χρονη φαίνεται να είχε περάσει ένα μικρό έμφραγμα. Τα ακριβή αίτια του θανάτου της  θα ανακοινωθούν όταν θα γίνει λεπτομερής εξέταση.

Αυτό που τόνισε ο σύζυγος της άτυχης Μάρθας, είναι ότι πρέπει να αποσυρθεί άμεσα το συγκεκριμένο εμβόλιο για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα. “Δεν μπορεί να ταΐζεις σάπιο κρέας στην ταβέρνα σου, επειδή έχεις αγοράσει μεγάλη ποσότητα με το σκεπτικό ότι δεν πρέπει να πάει χαμένο”. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ανακοινώθηκε ότι στον Καναδά επιβεβαιώθηκε ο πρώτος θάνατος ως αποτέλεσμα εμβολιασμού από το εμβόλιο της AstraZeneca.

Ο σύζυγος της 44χρονης μιλώντας στο thesseconomy τόνισε ότι η γυναίκα του είχε κάνει πριν λίγες μέρες γενικές εξετάσεις και αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με την υγεία της γενικότερα θα το ήξεραν πολύ καιρό πριν. “Δε θα σταματήσω αν δεν μάθω τι προκάλεσε τον θάνατο της γυναίκας μου” δήλωσε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *