Sunday , 28 April 2024

Θεσσαλονίκη: Αύριο το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Βασίλη Καρρά – Πότε και πού θα γίνει η κηδεία – Η τελευταία του επιθυμία

«Απ’ τον Βορρά μέχρι το Νότο» σκόρπισε θλίψη η είδηση του θανάτου του «άρχοντα» του λαϊκού τραγουδιού Βασίλη Καρρά. Η κηδεία και η ταφή θα γίνει στη γενέτειρά του το Κοκκινοχώρι Καβάλας μεθαύριο, Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι. Η επιθυμία της οικογένειάς του είναι αντί στεφάνων να στηριχθεί ο σύλλογος «Φλόγα» παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια .

Σε λαϊκό προσκύνημα
Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα του στο Facebook η σορός του Βασίλη Καρρά θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα αύριο Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, στον ιερό ναό της Του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 13.00 μετά το μεσημέρι. Η ανακοίνωση στη σελίδα του Βασίλη Καρρά στο Facebok κάνει λόγο για «τέλος εποχής». «Από σήμερα ο καλλιτέχνης που όλοι λατρέψαμε βρίσκεται παρέα με άλλους μεγάλους, με τον Στράτο, τον Στέλιο, την Ρίτα, τον Νίκο Παπάζογλου, τον Δημήτρη Μητροπάνο… ακόμα και με τον Παντελή! Η απώλεια του Βασίλη είναι μεγάλη και δυσαναπλήρωτη μα θα πρέπει να βρούμε τον τρόπο να ξεπεράσουμε το σοκ και να στηρίξουμε την οικογένειά του! Ο Βασίλης Καρράς υπήρξε πέρα από καλός τραγουδιστής ένας σπουδαίος άνθρωπος που βοήθησε πολύ κόσμο εντός και εκτός δουλειάς… Δοτικός και γενναιόδωρος στη δουλειά και στη ζωή, στους συνεργάτες και στον απλό κόσμο. Ο Βασίλης Καρράς ξεκίνησε την σπουδαία πορεία του στο ελληνικό τραγούδι από τη Θεσσαλονίκη και εκεί λατρεύτηκε», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα.

Η τελευταία του επιθυμία
Η τελευταία επιθυμία του τραγουδιστή ήταν η κηδεία του να γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Ένα μέρος που αγαπούσε πολύ και είχε μέσα στην καρδιά του. Πριν από μερικά χρόνια, ο τραγουδιστής είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, ο οποίος, σύμφωνα με τον ίδιο, μαζί με τον τουρισμό είναι τα μόνα που έχει να δώσει η χώρα μας. Κατάφερε να μετατρέψει ένα άγονο μέρος σ’ έναν πράσινο «παράδεισο», δημιουργώντας ακόμη και τεχνητές λίμνες, με σεβασμό πάντοτε στο περιβάλλον της περιοχής. Το «Farm Karras» βρίσκεται υψόμετρο 200 μέτρων στους πρόποδες του Παγγαίου με τους κατοίκους ν’ ασχολούνται με την καλλιέργεια αμπελιού, αμυγδαλιών, ελιών κ.α. «Βλέποντας ότι η δουλειά μου τα τελευταία χρόνια παίρνει τον κατήφορο, ήθελα να ασχοληθώ με τον αγροτικό τομέα, γιατί πιστεύω ότι η χώρα μας αυτό έχει να δώσει και τον τουρισμό. Τίποτε άλλο», είχε δηλώσει ο ίδιος. Το καμάρι του ήταν το ελαιόλαδό του που έχει βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς και είναι γνωστό για τη γεύση και τα οφέλη για την υγεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *