Saturday , 27 April 2024

Θεσσαλονίκη: Στο… πόδι σήμερα υγειονομικοί και φοιτητές

Διαμαρτύρονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας. Ζητούν μεταξύ άλλων την ένταξή τους στα βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα αλλά και να αυξηθεί και να επεκταθεί το ανθυγιεινό επίδομα σε όλους τους εργαζόμενους στις δημόσιες μονάδες υγείας.
Γι’ αυτό στις 11.00 το πρωί δίνουν… ραντεβού εργαζόμενοι στο ΑΧΕΠΑ έξω από το νοσοκομείο. Δύο ώρες αργότερα, στις 13:00 μ.μ., εργαζόμενοι από τα δημόσια νοσοκομεία της πόλης θα συγκεντρωθούν έξω από το κτίριο όπου στεγάζεται η 3η ΥΠΕ, στην οδό Αριστοτέλους.

Σε… κλοιό φοιτητών λέσχη και Πρυτανεία
Μία ώρα νωρίτερα, στις 12:00 το μεσημέρι, φοιτητές θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κάτω λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Δηλώνουν την συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους της φοιτητικής λέσχης. Επίσης ζητούν την επαναπρόσληψη των εργαζομένων που έχουν απολυθεί από τη λέσχη, καθώς και τη δωρεάν σίτιση αλλά και μεγαλύτερες μερίδες φαγητού για όλους τους φοιτητές. Στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την Πρυτανεία του ΑΠΘ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *