Saturday , 27 April 2024

Και νέο τροχαίο λόγω τρελής πορείας ΙΧ στην ανατολική Θεσσαλονίκη μέσα σε 24 ώρες-“Θύματα” έξι παρκαρισμένα αυτοκίνητα

Πάνω σε έξι παρκαρισμένα αυτοκίνητα έπεσε ΙΧ αυτοκίνητο σήμερα τα ξημερώματα στην αρχή-είσοδο της λεωφόρου Αν.Παπανδρέου (πρώην Ανθέων) στην ανατολική Θεσσαλονίκη σε συνέχεια της πρόσκρουσης άλλου ΙΧ σε στάση λεωφορείου και σε προστατευτικές μπάρες μερικές εκατοντάδες μέτρα παρακάτω, στην Αδριανουπόλεως τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, στις 6:10 σήμερα τα ξημερώματα έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε έξι σταθμευμένα οχήματα κατά την είσοδό του στην οδό Παπανδρέου (πρώην Ανθέων). Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός κλείδωσε το αυτοκίνητο και εγκατέλειψε το σημείο, ενώ έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες από την τροχαία, προκειμένου να απομακρυνθεί το όχημα και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Από τις αστυνομικές αρχές έγινε η καταγραφή των ζημιών που σημειώθηκαν στα σταθμευμένα οχήματα και ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες. Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που κάποια από τα παρκαρισμένα, βρέθηκαν πάνω στο πεζοδρόμιο, από όπου ευτυχώς δεν περνούσε κανείς πεζός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *