Saturday , 27 April 2024

Ο «Κλεισθένης» στο επίκεντρο της συνάντησης Θεοδωρικάκου-Ζέρβα

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο θα έχει αύριο, Πέμπτη 11 Ιουλίου ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι, αμέσως μετά την ορκωμοσία του νέου υφυπουργού Εσωτερικών, Θεόδωρου Καράογλου και εντάσσεται στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών που πραγματοποιεί ο νέος υπουργός Εσωτερικών με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, σχετικά με τις αλλαγές που δρομολογεί στον «Κλεισθένη».

Σε καλό κλίμα η συνάντηση Ζέρβα-Ορφανού

Την ίδια ώρα, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης συνεχίζει τις διερευνητικές συναντήσεις με επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων ενόψει της συγκρότησης του νέου διοικητικού σχήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα διοίκηση αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου από τον κ. Ζέρβα.

Στο πλαίσιο αυτό, είχε χθες το απόγευμα συνάντηση με τον Γιώργο Ορφανό, στο επίκεντρο της οποίας βρέθηκαν οι άξονες στους οποίους μπορούν να διαμορφωθεί ένα πεδίο συνεργασίας από την 1η Σεπτεμβρίου.

Είναι η δεύτερη συνάντηση που πραγματοποιείται από τις αρχές του καλοκαιριού και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει η βούληση και από τις δύο πλευρές για την επίτευξη συναίνεσης σε μια σειρά ζητήματα, κοινού ενδιαφέροντος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *