Friday , 26 April 2024

Σεπτέμβριος από τον παλιό καλό καιρό για τα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης – Πολύ υψηλές οι πληρότητες για τη ΔΕΘ και όχι μόνο

Έναν Σεπτέμβρη από τον παλιό καλό καιρό προ πανδημίας βιώνουν τα ξενοδοχεία και όλα τα καταλύματα της Θεσσαλονίκης, κυρίως – αλλά όχι μόνο – λόγω της επιστροφής της ΔΕΘ στα προ πανδημίας αριθμητικά και οργανωτικά δεδομένα της.

Οι πληρότητες στα ξενοδοχεία όλου του πολεοδομικού συγκροτήματος, ιδιαίτερα του κέντρου, όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, Ανδρέας Μανδρίνος, είναι πολύ υψηλές, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες, καθώς στα καταλύματα εκτός κέντρου ή και στους όμορους Δήμους υπάρχει ακόμη διαθεσιμότητα.

Μεγάλος αριθμός πολιτών, επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται στη ΔΕΘ καταλύοντας σε διαμερίσματα που διατίθενται μέσω βραχυχρόνιας μίσθωσης, τα οποία επίσης έχουν γίνει ανάρπαστα.

“Προ πανδημίας ο Σεπτέμβριος ήταν παραδοσιακά ο καλύτερος μήνας όσον αφορά την επισκεψιμότητα στη Θεσσαλονίκη, λόγω της ΔΕΘ. Το ίδιο συμβαίνει και πάλι φέτος και μάλιστα υπάρχουν καλές κρατήσεις για όλο το μήνα, όχι μόνο για την περίοδο της ΔΕΘ. Πολύ καλά πήγε επίσης και ο Ιούλιος και ο Αύγουστος”, υπογραμμίζει ο κ.Μανδρίνος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *