Saturday , 27 April 2024

Υπομονή και χαμηλές ταχύτητες από σήμερα στον Περιφερειακό λόγω εργασιών κοπής πρασίνου – Αποκλεισμός τμημάτων του δρόμου

Με ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί των αυτοκινήτων κινούνται από σήμερα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης. Από τις 7.00 σήμερα το πρωί συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποιούν εργασίες κοπής πρασίνου στον Περιφερειακό. Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023.

Οι εργασίες
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου στα παρακάτω σημεία της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης:

-Σήμερα εκτελούνται εργασίες δεξιά της οδού, στο τμήμα από τη Χ.Θ.16+000 (μετά τον ανισόπεδο κόμβο Α/Κ Κωνσταντινοπολίτικων) έως τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16), με κατεύθυνση προς δυτικά και από τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16) έως τη Χ.Θ. 9+500 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) με κατεύθυνση προς ανατολικά.

-Αύριο Κυριακή, 14 Μαΐου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες επί της κεντρικής νησίδας, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 9+500 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) έως τη Χ.Θ. 16+000 (Α/Κ Τούμπας-Τριανδρίας) και στη συνέχεια στο τμήμα από τη Χ.Θ. 8+500 (περιοχή εγκατάστασης “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ” Νέας Ευκαρπίας) έως τον ανισόπεδο κόμβο με Π.Α.Θ.Ε. (Α/Κ 16). Οι εργασίες θα εκτελεστούν τμηματικά, με αποκλεισμό των αριστερών λωρίδων κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις.

-Στους κόμβους Α/Κ Κ 6 (Νεαπόλεως), Α/Κ Κ 7 (Επταπυργίου), Α/Κ Κ8-Κ 9 (Τριανδρίας- Τούμπας), Κ11 (Πυλαίας), Α/Κ Κ12 (Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών), της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης. Οι εργασίες θα εκτελεστούν τμηματικά τη Δευτέρα 15 Μαΐου, την Τετάρτη 17 Μαΐου και την Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, στην κατεύθυνση προς ανατολικά από τις 07:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. και στην κατεύθυνση προς δυτικά από τις 10:00 π.μ.– 15:00 μ.μ..
Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και ότι ο χρόνος αποκλεισμού των παραπάνω οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών είναι σχετικά μικρός.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *